Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

Wytyczając kierunek - Emanacja azymutem!
|
 |
« : Styczeń 06, 2019, 16:41:52 » |
|
Kolejny rok w historii Trzynastego Schronu jest za nami. Dzięki Bogu, dzięki Emanacji, dzięki tym wszystkim siłom (i środkom), które dobrze życzą naszemu projektowi. A ten, by istnieć oraz się rozwijać, musi mieć swoich wiernych odbiorców. Część z nich, bo nie wszyscy, skupieni są na schronowych serwisach społecznościowych. Oto więc dane dotyczącego naszego potencjału w mediach społecznościowych za rok 2018.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2019, 19:44:12 wysłane przez Squonk »
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Ubik
Kapral

|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 06, 2019, 21:29:33 » |
|
O nie wiedziałem że macie grupę na sztimie, już dołączam.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Major - Redaktor

Nie możesz być lisem, lwem też nie, bądź jeżem
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 07, 2019, 01:15:58 » |
|
A ja sobie raczej daruję. Mam się na Schronie chwalić, że czasem grywam w "Darkest Dungeon"? Chociaż, w sumie - jakaś apokalipsa! Zadaniem gracza jest doprowadzenie do tego by stała się post.
|
|
|
|
Historia uczy nas tylko tego, że jeszcze nigdy, nikt się z niej niczego nie nauczył. Coś się kończy, coś się zaczyna- apokalipsa jest wokół.
|
|
|
Aq
Mł. chorąży

|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 07, 2019, 22:22:53 » |
|
gratulacje 
|
|
|
|
The world is changed. I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air. Much that once was is lost, for none now live who remember it Darkness crept back into the forest of the world. Rumor grew of a shadow in the east, whispers of a nameless fear, and the Ring of Power perceived. Its time had now come.
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 07, 2019, 22:48:55 » |
|
gratulacje  A no, jest czego  Jak na niszową tematykę podawaną z ambicjami, a nie tylko z "obrazkiem z jednym zdaniem" to liczby te robią wrażenie.
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Aq
Mł. chorąży

|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 07, 2019, 22:59:07 » |
|
robią, robią, tez obiecuje powrzucać do zasobów jakieś ciekawostki, bo spadłem w otchłań bezczynności
|
|
|
|
The world is changed. I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air. Much that once was is lost, for none now live who remember it Darkness crept back into the forest of the world. Rumor grew of a shadow in the east, whispers of a nameless fear, and the Ring of Power perceived. Its time had now come.
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 07, 2019, 23:17:14 » |
|
@Aq Ludzie aktywni i z zapałem zawsze się przydadzą. Jak nie do pisania tekstów, do podrzucania śmiesznych artów na Facebooka. A każdy zawsze może zostać członkiem redakcji przecież 
|
|
|
|
|
|
|
Aq
Mł. chorąży

|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 07, 2019, 23:19:11 » |
|
kiedyś lata świetlne temu, ktoś mi tu nawet to proponował, przydało by się tu trochę posprzątać technicznie, pooddzielać esencję od standardów, bo w niektórych działach jest misz masz
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 08, 2019, 00:16:47 » |
|
Mówisz o forum? Bo na Stronie Głównej jest już parę zmian segregujących aktualną tematykę postapo, a nie ruszającą zbytnio historycznych działów z Falloutami.
|
|
|
|
|
|
|
Aq
Mł. chorąży

|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 08, 2019, 00:19:34 » |
|
o forum, strona główna ma swój styl i idzie się połapać, tam praktycznie wszystko odnosi się do tematyki
|
|
|
|
|
|
|
|