Kaznodzieja
St. plutonowy

miziantrop
|
 |
« Odpowiedz #40 : Październik 06, 2008, 16:52:24 » |
|
@Jasiu No to zesmy sie poprzepraszali, przeszli na zdrobnienia(zazwyczaj dojscie do tego etapu zwiazku zajmuje mi wiecej czasu ale dla Ciebie wszystko) i sie wszystko wyklarowalo.  Swoja droga ciekawym, czy Ci od konkursu sie przywitaja, czy tylko wysla mail i zapomna o forum?
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

Wytyczając kierunek - Emanacja azymutem!
|
 |
« Odpowiedz #41 : Październik 06, 2008, 17:14:50 » |
|
Swoja droga ciekawym, czy Ci od konkursu sie przywitaja, czy tylko wysla mail i zapomna o forum?
Biznes is biznes  Ale jeśli nawet to już na każdego z nich będzie założona teczka 
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

Sejmik szlachecki musi być, a nie porządek!
|
 |
« Odpowiedz #42 : Październik 06, 2008, 22:03:49 » |
|
@Jasiu No to zesmy sie poprzepraszali, przeszli na zdrobnienia(zazwyczaj dojscie do tego etapu zwiazku zajmuje mi wiecej czasu ale dla Ciebie wszystko) i sie wszystko wyklarowalo.  Swoja droga ciekawym, czy Ci od konkursu sie przywitaja, czy tylko wysla mail i zapomna o forum? Miło mi  Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że zostane odebrany tak, jakby to była ironia, chociaż nie jest 
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstawą działania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Kaznodzieja
St. plutonowy

miziantrop
|
 |
« Odpowiedz #43 : Październik 06, 2008, 22:11:41 » |
|
Ja tez nie wiem dlaczego - wydawalo mi sie, ze bylem delikatny. 
|
|
|
|
|
|
|
Deckard
Kapral

|
 |
« Odpowiedz #44 : Październik 07, 2008, 12:04:43 » |
|
Podobno szczególnie zafascynowane kupą występuje u dzieci w wieku przedszkolnym  I wracając do efektów audio-wizualnych, towarzyszących przyjściu kupy na świat, chciałbym podzielić się odkryciem nowego gatunku kupy, mianowicie, kupą wędrującą, którego to przedstawiciel w tajemniczy sposób znalazł się na drzwiach garażu mojego sąsiada
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2008, 12:06:14 wysłane przez Deckard »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #45 : Październik 07, 2008, 12:33:22 » |
|
Sobie pisz co chcesz - ale kwestię kupy łatwo można podłączyć pod klimaty apokaliptyczne  Otóż zmiany w otoczeniu miejskim (pisze o swoim mieście) sprawiły wręcz nadmnożenie się ptactwa kraczącego - kawki, wrony, itp. Te towarzycho ma się w takich warunkach wręcz wyśmienicie, a jak przelatueje z jednej części miasta na drugą, to z nieba wręcz leci deszcz gówna  Że śmieszne? No w sumie jak to się czyta to tak - ale jak tak się na to spojrzy z naukowego punktu widzenia to już nie. Ptaki żyją wśród ludzi, nie boją się ich. Ich gówna są idealną pożywką na różne zarazki i bakterie - zwłaszcza w tym miejscach gdzie śpią (park z wysokimi drzewami). Słowem - jedno wielkie i tykające jak bomba zegarowe - gówno 
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
el2prezesso
Gość
|
 |
« Odpowiedz #46 : Październik 07, 2008, 13:08:45 » |
|
Takie gołębie dla przykładu roznoszą więcej bakterii niż szczury. A my naiwni jeszcze je dokarmiamy. 
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #47 : Październik 07, 2008, 13:49:51 » |
|
Mój znajomy w taki sposób zyskał ksywkę "Ornitolog". Świetnie się sprawdził w roli celu.
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstawą działania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Irrhas
St. plutonowy

|
 |
« Odpowiedz #48 : Październik 09, 2008, 11:37:13 » |
|
Witam mieszkańców 13 schronu 
|
|
|
|
Jeżeli bardzo chcesz zmieniać świat,to nie zapomnij zacząć od siebie...
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #49 : Październik 09, 2008, 13:06:34 » |
|
Trzynastego jak już  Ale witamy, witamy 
|
|
|
|
|
|
|
Deckard
Kapral

|
 |
« Odpowiedz #50 : Październik 09, 2008, 21:32:32 » |
|
*Rozgląda się z trwogą po schronie, w poszukiwaniu mieszkanek*
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #51 : Październik 09, 2008, 22:16:18 » |
|
*Z trwogą stwierdza, że ostatnimi czasy tutaj takowe nie zaglądają*
|
|
|
|
|
|
|
maYa
Mł. chorąży - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #52 : Październik 19, 2008, 15:40:55 » |
|
A zaglądam, tylko nie zwykłam wypowiadać się z temacie powitań, takie moje skrzywienie i tyle. A wracając do kupy, to dość ciekawe, że właśnie o tym traktuje "Powitanie na forum". I może właśnie dlatego jest to moje ulubione forum (trochę wazeliny nikomu jeszcze nie zaszkodziło  ), i nie chodzi o kupę.
|
|
|
|
"Kiedy widzisz kobietę, pamiętaj: to diabeł! Ona jest swoistym piekłem."
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #53 : Październik 19, 2008, 18:54:58 » |
|
i nie chodzi o kupę.
Dobra, dobra 
|
|
|
|
|
|
|
Kaznodzieja
St. plutonowy

miziantrop
|
 |
« Odpowiedz #54 : Październik 19, 2008, 20:42:15 » |
|
A wracając do kupy, to dość ciekawe, że właśnie o tym traktuje "Powitanie na forum".
Wszystko zaczęło się od wstrętnych akwizytorów, który właśnie w taki sposób się witają. I nie tylko na forum 
|
|
|
|
|
|
|
RadioActive
Plutonowy

|
 |
« Odpowiedz #55 : Listopad 08, 2008, 21:45:38 » |
|
Witam wszystkich forumowiczów :> Nazywam się <beep>, mam <beep> lat i pochodzę z <beep>. Fallout to pierwsza gra komputerowa w jaką zagrałem (jeszcze jako mały gnojek) i od tej chwili jest dla mnie wzorem RPG idealnego. Od paru lat czytuje Trzynasty Schron i rozmaite strony o ematyce PA i PN, oglądam filmy katastroficzne, wojenne - ogólnie wszelkie teatry ludzkich dramatów z wojną w tle. Bo to właśnie zagrożenie, empatia i stres pokazuje jacy naprawdę jesteśmy. Obnaża ludzi, zarówno emocjonalnie jak i materialnie (:>) co pozwala poznać się na nich, zaufać im lub znienawidzić ich. Wojna daje szansę wybić się poniżanym, i poniżyć wywyższonych.
Ehy. Jak się rozkręcam to gadam od rzeczy.
@Zboczenie ludzka rzecz. Poprawione ;p
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2008, 22:26:59 wysłane przez RadioActive »
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #56 : Listopad 08, 2008, 22:15:58 » |
|
Całkiem trafne spostrzeżenia, tylko pisz Trzynasty Schron zamiast 13:P (takie zboczenie zawodowe)
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #57 : Listopad 10, 2008, 14:10:49 » |
|
Całkiem trafne spostrzeżenia, tylko pisz Trzynasty Schron zamiast 13:P (takie zboczenie zawodowe)
To efekt takiej małej schronowej schizy  Otóż wkoorf ogarnia nas kiedy ludzie kojarzą nas z Kryptą 13 bądź piszą o nas/do nas - w oficjalnych pismach - 13S. Co do Krypty 13 - nie mamy z nią nic wspólnego, a skrót 13S może być używany w luźnej konwersacji czy szybkiej wymianie myśli, np. na forum  A nazwa "Trzynastka" (pisana także z małej litery) styka 
|
|
|
|
|
|
|
Loko
Plutonowy

Running Away Are We?
|
 |
« Odpowiedz #58 : Listopad 18, 2008, 22:37:29 » |
|
heh, dopiero tera znalazłem ten temat. tak więc witam wszystkich 
|
|
|
|
|
|
|
Piwek
St. szeregowy

|
 |
« Odpowiedz #59 : Listopad 23, 2008, 03:16:33 » |
|
Witam mieszkańców Trzynastego Schronu i pamiętajcie Nic tak nie jara jak seria z Bozara 
|
|
|
|
|
|
|
|