Satan
Zbanowany

|
 |
« : Marzec 13, 2009, 16:34:11 » |
|
OMG, teraz sobie przypomniałem, że jeszcze nie widziałem waszej galerii ^^. Fajne fotki. A tak swoją drogą, forumowicze mogą ją ugrubiać? 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2009, 18:13:50 wysłane przez Holden »
|
|
Użytkownik został zbanowany.
|
|
|
Holden
Major

|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 13, 2009, 16:53:18 » |
|
Jak wszystkie działy schronu galeria może stać się ofiarą waszych aktualizacji ;p Jak masz coś postapowego do galerii nie wahaj się 
|
|
|
|
|
|
|
Satan
Zbanowany

|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 13, 2009, 17:24:59 » |
|
No ok, ale do kogo się zwrócić? 
|
|
|
|
|
|
|
Holden
Major

|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 13, 2009, 17:34:16 » |
|
Możesz do sqounka, możesz do mnie albo nw wsio jedno - możesz wysłać też na adres redakcji ale tam to może spędzić dłuższą chwile ;p
|
|
|
|
|
|
|
Satan
Zbanowany

|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 13, 2009, 17:48:43 » |
|
te 6 modów które ci wysłałem też czekają dłuższą chwilę  ale domyślam się, że w porównaniu z "frontowym" adresem to nic  Jeszcze raz respect za fajną galerię.
|
|
|
|
|
|
|
Holden
Major

|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 13, 2009, 17:52:05 » |
|
czekają w kolejce jak wszystkie materiały, jak przerobie recenzje, aktualizacje działów itd to się nimi zajmę - czyli pewnie dziś wieczór/jutro rano, nie martw się nie zginą u mnie 
|
|
|
|
|
|
|
Satan
Zbanowany

|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 13, 2009, 20:30:55 » |
|
spoko, nie martwię się, bo niby JAK miałyby zginąć?  oj, sporo roboty masz, serio. Tak btw. to za co mi podwyższyliście rangę, bo przecież nie wysłałem żadnego newsa, grafiki ani nic?
|
|
|
|
|
|
|
Holden
Major

|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 13, 2009, 20:45:32 » |
|
właśnie za te mody - jako jedyny to robisz (wstydźcie się !) i za cynk do cq, ale dalej już tak łatwo nie będzie 
|
|
|
|
|
|
|
Satan
Zbanowany

|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 13, 2009, 20:52:34 » |
|
No, dzięki, w takim razie szykuję aparat i jutro idę polować na fotki.  za cynk do cq
Za cynk do... czego? Ciekawych Questów
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2009, 20:59:09 wysłane przez Holden »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

Wytyczając kierunek - Emanacja azymutem!
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 14, 2009, 04:23:06 » |
|
Ale nie każde ruiny czy podarte gacie na polu będą się tam nadawać Bo tak się składa, że sobie - czyli ekipie - ustawiliśmy poprzeczkę niżej niż czytelnikom. Choć z drugiej strony większych wytycznych jak na razie nie ma co do tego, kto co mógłby tam umieścić, gdyż ta galeria powstała głównie po to aby nie wrzucać fotek na serwer i w HTML. I jak jest coś naprawdę porażającego (np. figurki z BoSem) to szybko to udostępnić ludowi. Stąd np. nie wrzuciłem tam (i nie wiem czy w ogóle) fotek z różnych spotkań czy imprez na których byli ludzie ze Schronu, bo nie widzę większego sensu na to. To nie nasza działka. Więc sie zobaczy ostatecznie co tam się będzie nadawać a co nie.
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Wrathu
Gen. dywizji - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 23, 2009, 21:45:55 » |
|
Właśnie co do tych figurek z BoSem... czy możnaby tam dodać te moje słynne zdjęcia? Bo zagubią się gdzieś w archiwum  a to taka satysfakcja, że ja je zrobiłem i przysłużyłem się trochę dla Schronu  tu link do tematu na forum jak coś :> http://trzynasty-schron.net/forum/index.php?topic=343.0Wiem, że te zdjęcia zrobione przez Holdena są w lepszej jakości, ale...
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 24, 2009, 00:38:30 » |
|
Polansić się chcemy?! Haa!!!  Problem jest taki, że nie wiem gdzie posiały się fotki jakie mi przesłałeś w wersji oryginalnej. Do newsa wrzuciłem miniaturki. Muszę poszukać. EDIT: Za cholerę nie mogę znaleźć mejla z tym. Jak mi je przesłałeś wtedy? Jak masz je to mi zapodaj raz jeszcze - wtedy je wrzucę 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 00:49:07 wysłane przez Squonk »
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Wrathu
Gen. dywizji - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 24, 2009, 20:33:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 24, 2009, 21:15:00 » |
|
No te linki też znam Ale: - nie było fotek przypadkiem więcej? - nie były one większe?
|
|
|
|
|
|
|
Wrathu
Gen. dywizji - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 24, 2009, 21:37:48 » |
|
W emailu moim pierwszym do Was były tylko te dwie plus "Klub Enklawa". 640x480 takie powinno być, bo było to robione telefonem komórkowym, o którym to wspominałem już na forum, że się prawie rozpada  jakość nie jest taka zła, ale też nie poraża bogactwem kolorów, itp., itd.
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 26, 2009, 19:58:04 » |
|
No mało ich trochę na wrzucenie, ale powiedzmy, że zrobiłem to na tak zwaną "twarz"  To znaczy, że uznałem, że wnioskujący o to jest na tyle już zasłużony na Schronu, że może mieć własną galerię z dwoma zdjęciami 
|
|
|
|
|
|
|
Wrathu
Gen. dywizji - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 26, 2009, 20:19:55 » |
|
Haah, dziękuję  czuję się wyróżniony. Jeszcze nie raz się przysłużę 
|
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #18 : Maj 04, 2009, 13:10:28 » |
|
No jak kto jedzie na OT i chce sobie zrobić strój z poradnika Revraela, to taka fotka mu się przyda. Reszcie nie bardzo  Jeśli gdzieś tam w lesie napotkałeś na jakieś miejsce ucharakteryzowane na obóz tribalski i masz takich fotek więcej - to to się nada. Jeśli nie to fotka może trafić na stronę poznawania zwierzątek od wewnątrz
|
|
|
|
|
|
|
Satan
Zbanowany

|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 04, 2009, 16:11:28 » |
|
Wejdź do Photoshopa i ją skopiuj żeby były dwie - wtedy się nada ;p
|
|