Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

Wytyczając kierunek - Emanacja azymutem!
|
 |
« : Listopad 29, 2012, 03:59:21 » |
|
No i co? Focha jakiegoś macie na nas, że odzew na konkurs w którym można było wygrać benzynowe zapalniczki z logiem Uniwersum Metro 2033 był żaden. Tak, tak żaden. To co prawda nie politycznie o tym pisać. Baaa! To wręcz jak strzał w swoją marketingowo wizerunkową stopę. Takie z nich mądrale, a ten Squonk to w szczególności, a ludzie ich olali - pomyśli pewnie jeden z drugim. To niech przy okazji pomyśli też nad prostym zadaniem konkursowym, które może mu umożliwić wygranie miłego dodatku na wypadek końca świata. Konkurs przedłużony zostaje do 20 grudnia! Regulamin Konkursu W Mrok.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2012, 15:25:26 wysłane przez Squonk »
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Jerzy
Major - Redaktor

Nie możesz być lisem, lwem też nie, bądź jeżem
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 29, 2012, 17:27:50 » |
|
Jak każden jeden nie pali, to i se myśli, że zapalniczka mu niepoczebna.  Eh, te przemiany cywilizacyjne.
|
|
|
|
Historia uczy nas tylko tego, że jeszcze nigdy, nikt się z niej niczego nie nauczył. Coś się kończy, coś się zaczyna- apokalipsa jest wokół.
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 29, 2012, 20:29:09 » |
|
Świeczkę można taką zapalniczką odjarać, jak się jest gdzieś z panną w romantycznym miejscu dajmy na to 
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Cichutki Spec
...od psychotroniki
Podporucznik - Redaktor

Przyczajony snajper, ukryty zbok
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 29, 2012, 21:15:13 » |
|
Jak nie ma o czym gadać, to i zapalniczka g.... da, Squonku. Nawet klimatyczna 
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 29, 2012, 21:37:52 » |
|
Oj nie bądź taka autokrytyczna w stosunku do kobiet 
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

Sejmik szlachecki musi być, a nie porządek!
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 29, 2012, 21:39:24 » |
|
To nie było ani autokrytyczne, ani w stosunku do kobiet 
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstawą działania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 29, 2012, 21:41:42 » |
|
Nie bądźcie oboje tacy autokrytyczni wobec obu płci 
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 29, 2012, 22:02:28 » |
|
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstawą działania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Cichutki Spec
...od psychotroniki
Podporucznik - Redaktor

Przyczajony snajper, ukryty zbok
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 29, 2012, 23:00:22 » |
|
Jak można być autokrytycznym w stosunku do? I zupełnie nie o to chodziło. 
|
|
|
|
|
|
|
toga5
Knight of Ni

идиот pиот
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 30, 2012, 11:24:12 » |
|
 siłą sprawczą jest, a jej influencja sięga najdalszych krańców świata i jeszcze kilka kroków dalej. Mieszkańcy Syberii wiedzieli, że nagrody w konkursie nie zostaną wysłane poza granice Polski, a mimo to, niewątpliwie zainspirowani konkursem na 13S, stworzyli zestaw na koniec świata. ЕДГ мейдин Росси́яŹródło -TVN Meteo To głupie dołączać do zestawu wódkę. Nigdy nie będzie jej wystarczająco dużo. Jedzenie też jest niepotrzebne. Przecież i tak wszyscy umrzemy. Czyż dowodem na istnienie  nie są te natchnione słowa ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2012, 11:28:25 wysłane przez toga5 »
|
|
|
|
|
szczypiorofix
St. sierżant

To jest kura, panie generale!
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 30, 2012, 11:36:25 » |
|
Szare mydło? Szkoda marnować wodę pitną na mycie się z użyciem szarego mydełka  a w brudnej wodzie to i szare mydło może nie pomóc.
|
|
|
|
"Spoglądajcie często na swoje liczniki Geigera, dzieciaki. Tik-tik-tik, tak-tak-tak oznacza, że musicie stamtąd jak najszybciej spierdalać, a potem wziąć trochę Antyradu na wszelki wypadek." - Three Dog
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopad 30, 2012, 12:27:17 » |
|
Mnie ten sznurek bardziej zastanawia 
|
|
|
|
|
|
|
toga5
Knight of Ni

идиот pиот
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopad 30, 2012, 16:40:31 » |
|
Coby związać koniec z końcem.
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 17, 2012, 15:26:19 » |
|
Jak można być autokrytycznym w stosunku do? I zupełnie nie o to chodziło.  Nie ważne o co - ważne że zamieszałem  ===== Dostaliśmy do tej pory zgłoszenia od następujących osób: 1) soq 2) Amigoo 3) Writern 4) Vocoder 5) Szczypiorofix 6) beast666adm 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 21:54:21 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 19, 2012, 16:18:33 » |
|
Jest i dwójka kolejnych uczestników 
|
|
|
|
|
|
|
szczypiorofix
St. sierżant

|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 03, 2013, 23:55:52 » |
|
Wiadomo coś o wynikach konkursu?  Jeśli nie wygrałem to chcę chociaż słonika Cthulhu (nie wiem czemu mi się on z nim kojarzy) na pocieszenie 
|
|
|
|
"Spoglądajcie często na swoje liczniki Geigera, dzieciaki. Tik-tik-tik, tak-tak-tak oznacza, że musicie stamtąd jak najszybciej spierdalać, a potem wziąć trochę Antyradu na wszelki wypadek." - Three Dog
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 06, 2013, 20:25:27 » |
|
Wpadnij do mnie to sobie go potrzymasz*  Dobra - trza to ogarnąć - czyli stwierdzam, że komisja konkursowa zaczyna obrady * - Nie ma to jak mała dawka perwersji na dzień.
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 06, 2013, 21:56:16 » |
|
A zgłoszeń konkursowych razem przyszło 6 - ostatnie nadesłał beast666adm - zawieruszyło się ono w skrzynce pocztowej trafiając do spamu, ale czujny redaktor Veron wyniuchał, że jednego brakuje właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
szczypiorofix
St. sierżant

|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 06, 2013, 22:19:15 » |
|
Wpadnij do mnie to sobie go potrzymasz*  Wolałbym na własność  Dobra, czekamy na szczęśliwców, których wybierze sama  w osobie własnej 
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 14, 2013, 17:39:52 » |
|
Komisja konkursowa zakończyła swoje obrady, wyniki już są i zostaną ogłoszone wkrótce 
|
|
|
|
|
|
|
|