Szakal119
Sierżant

|
 |
« : Luty 29, 2012, 08:50:45 » |
|
Czy na 13 Schronie można by było wprowadzić coś takiego jak wyskakujące okno z powiadomieniem, że mamy nieodebrane wiadomości? Dzisiaj dopiero zauważyłem, że mam dwie nieodebrane wiadomości sprzed miesiąca...  .
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

Wytyczając kierunek - Emanacja azymutem!
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 29, 2012, 11:21:52 » |
|
Ćhodzi o PMki z forum? Jest już coś takiego - wyskakuje prostokącik z informacją, a forum otwiera się na nowej karcie. Działa to teź na komórkach. BTW: No i nie ta tablica na takie tematy do biedy nedzy wrrr! BTW-2: Ta tablica zaś jest już OK 
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 29, 2012, 11:28:04 wysłane przez Squonk »
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Szakal119
Sierżant

|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 29, 2012, 11:39:37 » |
|
Właśnie o taki prostokącik mi chodzi. Jeśli już to jest wprowadzone to czemu nic mi nie wyskoczyło  . Ps. Dzięki za przeniesienie  .
|
|
|
|
|
|
|
Veron
Gen. broni - Redaktor

Gdy słucham, co mówisz, słyszę kim jesteś
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 29, 2012, 11:41:57 » |
|
Przydałaby się jeszcze opcja zapisu wiadomości bez konieczności zapisywania - coś na zasadzie kopii roboczych. Ale to już chyba za dużo wymagam 
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

Sejmik szlachecki musi być, a nie porządek!
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 29, 2012, 12:31:41 » |
|
Profil> opcje prywatnych wiadomości. Jest tam i zapisywanie i wyskakujące okienko, a było to już od dawien dawna 
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstawą działania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 29, 2012, 12:46:11 » |
|
No właśnie to miałem napisać  @Szakal Obczaj czy w ustawieniach swojego konta nie masz może tej opcji wyłączonej. Może-bo nie jestem na kompie,więc tego nie obadam szybko.
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Szakal119
Sierżant

|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 29, 2012, 14:09:58 » |
|
Rzeczywiście nie było zaznaczone  . Teraz już jest  . Dzięki  .
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 29, 2012, 14:30:01 » |
|
Użytkownik forum zadający pytania, ale i samemu potrafiący myśleć - takich powinno być tutaj więcej!  A tak poza tem. W ustawieniach profilu jest link do Opcje wyglądu forum, a tam możliwość zaptaszkowania: - Pokazuj najnowsze wiadomości na górze. - Pokazuj najnowsze prywatne wiadomości na górze. Obczaj co to może dać 
|
|
|
|
|
|
|
Veron
Gen. broni - Redaktor

Gdy słucham, co mówisz, słyszę kim jesteś
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 29, 2012, 15:39:19 » |
|
Nie chodzi mnie o zapisywanie wyslanych, ale juz mniejsza o co mnie chodzi 
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 01, 2012, 00:53:05 » |
|
Żeby z automatu zapisywało, bez konieczności ptaszkowania przed wysłaniem? 
|
|
|
|
|
|
|
Szakal119
Sierżant

|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 01, 2012, 10:06:39 » |
|
- Pokazuj najnowsze wiadomości na górze.
Ciekawe, ale dziwnie się to czyta gdy jest więcej niż jeden nowy post w temacie  . Od końca  . Wolę jednak gdy posty są ustawione od najstarszego do najnowszego. Może to kwestia przyzwyczajenia.
|
|
|
|
|
|
|
|