Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

Wytyczając kierunek - Emanacja azymutem!
|
 |
« : Grudzień 03, 2011, 23:23:13 » |
|
Wystawione na widok publiczny spisy członków załogi/czytelników Trzynastego Schronu, wykazujących się aktywnością, pracowitością w różnych obszarach działania Trzynastego Schronu (w tym na forum), bądź wysoką świadomością schronistyczną stopnia #1. Niech im  błogosławi!  Ku chwale Trzynastego Schronu! Wyróżnieni za działalność na rzecz Trzynastego Schronu Ati [GE/13S] - za reprezentowanie Trzynastego Schronu na warszawskich salonach wielkiego świata dystrybucji gier komputerowych. Dany [GE] - za reprezentowanie Trzynastego Schronu na warszawskich salonach wielkiego świata dystrybucji gier komputerowych. BeF [13S] - za wykonanie szeregu klimatycznych prac graficznych na rzecz Trzynastego Schronu, w tym m.in. ubranka dla "telewizorka". Holden [13S] podwójnie za: - trwały wkład w rozbudowę i modernizację warsztatu pracy, za pomocą którego wydajemy Trzynasty Schron, czyli techniczną stronę naszego serwisu - wyjątkowy wkład w budowę działu o Falloucie 3. Uqahs [13S] - za przeprowadzenie "Operacji Wasteland 2" i związany z tym lans oraz promocja Trzynastego Schronu. Aktualizacja: 30.XI.2014
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2019, 00:41:32 wysłane przez Squonk »
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 31, 2011, 19:13:31 » |
|
Do grona Wyróżnionych za działalność na rzecz Trzynastego Schronu dołączył BeF.  tak chciała! 
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 15, 2012, 01:13:14 » |
|
Grono Wyróżnionych za działalność na rzecz Trzynastego Schronu zostało poszerzone o Holdena.  tak chciała! 
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 30, 2014, 13:46:31 » |
|
Wyróżnienie za działalność na rzecz Trzynastego Schronu dostaje Uqahs.  tak chciała! 
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 26, 2015, 20:51:06 » |
|
Za wpłaty na działalność Trzynastego Schronu w latach 2011-2014 Wyróżnienie za działalność na rzecz Trzynastego Schronu dostają: - KeniG- nie wiem- nasa3000 - Uqahs - Jerzy - Squonk- Veron
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2019, 00:41:10 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 28, 2015, 01:29:37 » |
|
Stary Wujek otrzymuje Wyróżnienie za działalność na rzecz Trzynastego Schronu za skuteczną promocję schronowych koszulek.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2019, 00:41:05 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 08, 2016, 01:10:03 » |
|
Squonk za przygotowanie popularnych materiałów na schronowego Facebooka: 1) Motywujący obrazek z rana jak śmietana. (16.12.2015)
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2019, 00:41:01 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 10, 2016, 22:49:09 » |
|
Bart otrzymuje Wyróżnienie za działalność na rzecz Trzynastego Schronu za przygotowanie i realizację sesji fotograficznych promujących Trzynasty Schron.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2019, 00:40:56 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 08, 2016, 18:42:02 » |
|
Stary Wujek otrzymuje Wyróżnienie za działalność na rzecz Trzynastego Schronu za zorganizowanie pomysłowej akcji - "Wykreślanka" - promującej tematykę falloutową na Trzynastym Schronie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2019, 00:40:50 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 11, 2016, 19:46:56 » |
|
Wrathu otrzymuje Wyróżnienie za działalność na rzecz Trzynastego Schronu za poprowadzenie operacji "#SchroNPCepcja" promującej tematykę falloutową na Trzynastym Schronie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2019, 00:40:45 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 22, 2017, 01:23:42 » |
|
Stary Wujek za przygotowanie popularnych materiałów na schronowego Facebooka: 1) Kto się wybiera?  (23.07.2016)
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2019, 00:40:38 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 08, 2018, 16:55:00 » |
|
Stary Wujek za działalność na rzecz Trzynastego Schronu I stopnia za wykonanie działań prowadzących do osiągnięcia na schronowym kanale YouTube liczby 1000 subskrybentów, pozwalającej na spełnienie obowiązkowego warunku dołączenia do programu partnerskiego. /Uchwała Zarządu stowarzyszenia Kolektyw Trzynasty Schron 003/2018/
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2019, 00:40:34 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 06, 2019, 00:38:50 » |
|
Chrzysztof i Morbid z okazji XX-lecia Trzynastego Schronu za wysługę lat, odpowiednio od 2008 i 2009 roku.
|
|
|
|
|
|
|
|