Wybieraniec
St. plutonowy

|
 |
« Odpowiedz #380 : Listopad 30, 2011, 21:09:23 » |
|
Dobra, wygrałeś. To jednak nie zmienia faktu, że w avatarze jest spiner, a nie koło 
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

Sejmik szlachecki musi być, a nie porządek!
|
 |
« Odpowiedz #381 : Grudzień 01, 2011, 03:20:56 » |
|
Koło w kole. Kwadratura trójkąta.
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstawą działania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Veron
Gen. broni - Redaktor

Gdy słucham, co mówisz, słyszę kim jesteś
|
 |
« Odpowiedz #382 : Luty 14, 2012, 00:35:56 » |
|
Wrzuciłem sobie plakat do filmu "Artysta" - Kino przez wielkie "K". Niemy, czarno-biały film, a jest to bezsprzecznie współczesne ARCYDZIEŁO. Fenomenalne kino, naprawdę polecam. (A wcześniej miałem z filmu Clooneya "Idy marcowe" - lekki, polityczny, fajny obrazek.) 
|
|
|
|
|
|
|
Rezro
St. chorąży

Why you people care so much where your souls are?
|
 |
« Odpowiedz #383 : Sierpień 13, 2012, 14:22:47 » |
|
Z całym szacunkiem do Lorda Shena, ale teraz czas na Kyubey.. chyba najlepszą postać z jaką się spotkałem.
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

Wytyczając kierunek - Emanacja azymutem!
|
 |
« Odpowiedz #384 : Sierpień 13, 2012, 14:31:55 » |
|
Co to je to? 
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Rezro
St. chorąży

|
 |
« Odpowiedz #385 : Sierpień 13, 2012, 14:46:48 » |
|
Kyubey to postać z anime "Puella Magi Madoka Magica" (służąca tam z grubsza w charakterze Luny) która to seria nie jest zwykłym Magical Girls na jaki może z pozoru wyglądać (swoją drogą polecam). Tu macie opis postaci, ale ostrzegam przed uberspoilerami i nie polecam do niego zagadać przed obejrzeniem tej serii. PS: Swoją drogą to jedno z bardziej autentycznych przedstawień kosmitów z jakim się spotkałem.. naprawdę czuć nieludzkość tej postaci!
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 13, 2012, 14:55:45 wysłane przez Rezro »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #386 : Wrzesień 29, 2012, 01:39:14 » |
|
Z racji tegorocznego XIII lecia Trzynastego Schronu zapadła decyzja, by maksymalne wymiary avków na forum powiększyć do 1330x130  EDIT: 130x130 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 29, 2012, 11:07:28 wysłane przez Squonk »
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
szczypiorofix
St. sierżant

To jest kura, panie generale!
|
 |
« Odpowiedz #387 : Październik 02, 2012, 13:01:28 » |
|
Spoko, już powiększyłem  ale oczywiście urodziny 13S przypadają na 27.11.2012, zgadza się? 
|
|
|
|
"Spoglądajcie często na swoje liczniki Geigera, dzieciaki. Tik-tik-tik, tak-tak-tak oznacza, że musicie stamtąd jak najszybciej spierdalać, a potem wziąć trochę Antyradu na wszelki wypadek." - Three Dog
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #388 : Październik 02, 2012, 13:22:36 » |
|
Jooop!
|
|
|
|
|
|
|
Cichutki Spec
...od psychotroniki
Podporucznik - Redaktor

Przyczajony snajper, ukryty zbok
|
 |
« Odpowiedz #389 : Listopad 14, 2012, 22:09:56 » |
|
Pojęcia nie mam, czemu nie działa mi avek w przepisowych rozmiarach (wszystkie wychodzą zamazane), ale tak czy siak, wstawiam bardzo przyjemną cyborg-panią. Przyda się na Schronie ktoś z umiejętnościami telepatycznymi, c'nie?  Teraz to się dopiero będziecie uskarżać na korektorską faszystkę! 
|
|
|
|
|
|
|
toga5
Knight of Ni

идиот pиот
|
 |
« Odpowiedz #390 : Listopad 30, 2012, 01:56:35 » |
|
Z okazji przypadającego dnia dzisiejszego roku pańskiego aktualnego Międzynarodowego Dnia Solidarności z Narodem Palestyńskim czasłem sobie stylowy avek.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2012, 03:26:44 wysłane przez toga5 »
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #391 : Listopad 30, 2012, 14:39:55 » |
|
Z Hamasem też? 
|
|
|
|
|
|
|
toga5
Knight of Ni

идиот pиот
|
 |
« Odpowiedz #392 : Listopad 30, 2012, 16:35:03 » |
|
A "Kingsajz" oglądałeś ?
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #393 : Listopad 30, 2012, 16:47:31 » |
|
Owszem, ale nie było tam nic o tym, że jakiejś stronie trzeciej zależałoby na tym, by owe krasnoludki jak najdłużej żyły tak jak żyły. Póki więc Hamas i jego mocodawcy nie uznają faktu, że Izrael może istnieć w tym miejscu, w którym istnieje obecnie, póty nie będzie państwa palestyńskiego. Ale owszem - posolidaryzować się można - tak jak ja się solidaryzuję z Izraelem 
|
|
|
|
|
|
|
Rezro
St. chorąży

|
 |
« Odpowiedz #394 : Listopad 30, 2012, 17:41:03 » |
|
Ja tam w tej politycznej kłótni jestem neutralny, bo zarówno Żydzi (okupujący Palestynę nazywając ją Izraelem) mają krew na rękach, jak i Palestyński Hamas sięgający bez skrupułów po metody terroru (do których stosowania okupacja bynajmniej nie upoważnia, co dobitnie udowodnił Gandhi) nie jest od nich lepszy. Solidaryzować to mogę się jedynie z niewinnymi ofiarami chorej nienawiści po obu stronach konfliktu.
|
|
|
|
|
|
|
Aq
Mł. chorąży

|
 |
« Odpowiedz #395 : Wrzesień 20, 2013, 10:57:25 » |
|
A ja myślałem Squonk’u, że twój stary avek jest z bitwy pod Orszą.
|
|
|
|
The world is changed. I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air. Much that once was is lost, for none now live who remember it Darkness crept back into the forest of the world. Rumor grew of a shadow in the east, whispers of a nameless fear, and the Ring of Power perceived. Its time had now come.
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #396 : Wrzesień 23, 2013, 03:18:04 » |
|
Bo jest  A raczej był, bo teraz mam coś innego, ale myślę żeby to zmienić. Jeśli korzystasz z Mordziaka to zajrzyj i polajkuj ten profil ---> https://www.facebook.com/HetmanJanTarnowski gdzie sobie ja z pomocą red. Chrzysztofa kminimy tamte klimaty 
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

Sejmik szlachecki musi być, a nie porządek!
|
 |
« Odpowiedz #397 : Maj 24, 2014, 12:56:22 » |
|
Cały czas miałem anty-avatar, to teraz mam pro  Hyhy, ten mój dowcip 
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstawą działania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Glassius
St. chorąży

Pozwólcie nam zostać Waszymi przyjaciółmi.
|
 |
« Odpowiedz #398 : Lipiec 30, 2014, 01:10:13 » |
|
Dziewczyna namówiła i się spodobało: oto Stiwa z Anny Kareniny.
|
|
|
|
Skipper: You're from the future! Tell me, does the earth become the post-apocalyptic wasteland, terrorized by the roguing bands of the radioactive mutants? Kowalski: Eee, no Skipper: Oh...
|
|
|
|