nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

Wiadomo¶ci: 4777
Sejmik szlachecki musi byæ, a nie porz±dek!
|
 |
« Odpowiedz #60 : Marzec 24, 2010, 17:35:11 » |
|
Na mnie nie patrz - a poza tym niech sobie wisz± tutaj, nikt nas za nie nie zbanuje (no chyba  ). I tak uwa¿am za zwyciêzcê, bo argument o pierdoleniu jak jaki¶ tam Kuna by³ z dupy ;]
|
|
|
|
Oto cz³owiek sta³ siê taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstaw± dzia³ania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Squonk
Schronowy In¿ynier
Gen. armii - Redaktor

Wiadomo¶ci: 8811
Wytyczaj±c kierunek - Emanacja azymutem!
|
 |
« Odpowiedz #61 : Marzec 24, 2010, 18:05:14 » |
|
Jako wy¿szy stopniem/sta¿em/i takie tam oraz jako osoba kontrowersyjna mogê u¿ywaæ ostrych okre¶leñ. Ty za to szukasz dziury w ca³ym czyli siê wyrównuje  Poza tym Kuna to te¿ typ znany z Shamo (i z tej lamiej Stra¿y "udostêpniamy Fallouty do pobrania" Nocnej) czyli by³o wszystko uzasadnione 
|
|
|
|
Mo¿emy doj¶æ od sukcesu do upadku, od marzeñ do urny z prochami. Mo¿emy spa¶æ z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy móg³by¶ mnie poratowaæ'.
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #62 : Marzec 24, 2010, 18:11:45 » |
|
No w³a¶nie nie szukam dziury w ca³ym, tylko bardzo konkretne argumentu Ci przedstawiam - nawet napisa³em kto i zacz, dokopawszy siê do tematu na Shamo ;]
|
|
|
|
Oto cz³owiek sta³ siê taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstaw± dzia³ania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Jim Cojones
Podporucznik - Redaktor

Wiadomo¶ci: 541
|
 |
« Odpowiedz #63 : Marzec 24, 2010, 18:58:37 » |
|
Ciekawe teraz kto ogarnie ten burdel i przeniesie posty nie na temat w odpowiedni temat  Ja.  Chocia¿ ostatnie posty mo¿e nale¿a³oby przerzuciæ jeszcze gdzie¶ indziej. 
|
|
|
|
Firepower mate! Separates the men from the boys.
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #64 : Marzec 24, 2010, 19:03:11 » |
|
Do kosza na ¶mieci 
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy In¿ynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #65 : Marzec 24, 2010, 20:06:57 » |
|
OS³ownik scenowy a s³ownik schronowy My¶la³em, ¿e to sam o'Marsza³ek o'DoPr przeniós³ Nie, tylko niechluj o'schronowy - Jim
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2010, 20:22:00 wys³ane przez Jim Cojones »
|
|
Mo¿emy doj¶æ od sukcesu do upadku, od marzeñ do urny z prochami. Mo¿emy spa¶æ z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy móg³by¶ mnie poratowaæ'.
|
|
|
Rextor
Sier¿ant

Wiadomo¶ci: 256
Mr Fallout Tactics
|
 |
« Odpowiedz #66 : Marzec 29, 2010, 18:09:03 » |
|
¦miejecie siê z Kuny, chlip, och³apy Sceny FT s± z was dumne  .
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy In¿ynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #67 : Marzec 30, 2010, 14:17:24 » |
|
Akurat Kuna i jego dzia³anie na scenie FT nie maj± tu nic do rzeczy (bo te¿ szczegó³y nie s± nam znane), a raczej jego popisy z Shamo i OP. Choæ to by³o nawet ciekawe gdy siê widzia³o, ¿e i jego tamte ¶rodowisko (czy raczej pewna jego czê¶æ) baaardzo go lubi. Tak jak zreszt± mnie, jako¶ tak 3 lata temu po pamiêtnej dyskusji na OP 
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy In¿ynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #68 : Kwiecieñ 17, 2010, 02:03:24 » |
|
Has³a zainspirowane komun± Odchylenie rozrywkowo-zombiastyczne - inna ni¿ na Trzynastym Schronie wersja postapo uprawiana czasami przez Outpost i Bunkier Przeciwatomowy. Rewolucja postapokaliptyczna - cokolwiek to znaczy, brzmi srogo. Profesor postapo - osoba, która o postapokalipsie wie wszystko, co uprawnia j± do zadawania pytañ a co co ma wspólnego z postapo lub wysuwania ¿±dañ napisaliby¶cie co¶ o postapo. Za profesorem postapo z regu³y (ale nie zawsze) stoj± rozpoczête i rozgrzebane projekty, rado¶nie lansowane co to one nie zdzia³aj±, ale nikt mu nie zarzuca, ¿e jest nieudacznikiem (chocia¿ jest - dop. nie wiem).
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2010, 01:01:40 wys³ane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Holden
Major

Wiadomo¶ci: 1572
|
 |
« Odpowiedz #69 : Kwiecieñ 28, 2010, 18:49:57 » |
|
Hm trzeba opracowaæ definicje Schronowego Rokoszu 
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #70 : Kwiecieñ 28, 2010, 18:59:03 » |
|
Albo nadaæ mu jak±¶ nazwê - noc d³ugich... rozmów 
|
|
|
|
|
|
|
Ordynus
Zjadacz Korzeni
Sier¿ant sztab.

Wiadomo¶ci: 666
|
 |
« Odpowiedz #71 : Lipiec 06, 2010, 10:03:02 » |
|
Pod literą i mogłoby się znaleźć hasło idź pan w ch  Pod literą w mogłoby się znaleźć hasło wpierd  (przeliczany na tony, kilosy lub lans)  A idź pan w ch  ...no to pod a - ło matko!
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 10:34:52 wys³ane przez Ordynus »
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #72 : Lipiec 06, 2010, 10:07:43 » |
|
A id¼ pan w chuj 
|
|
|
|
|
|
|
|