Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

Wytyczając kierunek - Emanacja azymutem!
|
 |
« : Czerwiec 03, 2010, 14:26:48 » |
|
Jakie dodać, jakie wywalić - uwagi, opinie, komentarze 
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Sakul
Sierżant

|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 03, 2010, 15:54:50 » |
|
Ja bym wyrzucił tą:  bo jakoś po ostatnich historiach źle mi się kojarzy 
|
|
|
|
Nie wszyscy Polacy byli dobrzy i szlachetni, nie wszyscy Żydzi niewinni, nie każdy Niemiec to zbrodniarz. - "Początek" Andrzej Szczypiorski 
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 03, 2010, 16:07:41 » |
|
1. Dziewczyny kładą się nago na plecach z rozłożonymi nogami, tak aby utworzyć koło. 2. W środku stają chłopcy, również nadzy, w liczbie proporcjonalnej do liczby dziewczyn. 3. „Panowie” używają swoich koleżanek, po kolei zmieniając się co jakiś czas. 4. Przegrywa ten chłopak, który jako pierwszy osiągnie orgazm i wytrysk. Jakoś tego nie "widzę" (na Bangbrosie nie mieli  ), skoro one leżą na podłodze. No mam małą wyobraźnie bo pełnym cnót i pobożności  A słoneczko >>>  symbolizuje naczelnego co świeci nad wszystkimi ze Schronu i krzywdy nie da zrobić nikomu.
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

Sejmik szlachecki musi być, a nie porządek!
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 03, 2010, 16:32:41 » |
|
W sumie to z tych takich dużych emotek podoba mi się tylko ta  bo ta wygląda jak sztuczna peruka  a nie afro. a może źle patrzę. no nie wiem. słoneczko natomiast samo w sobie wygląda średnio.
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstawą działania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Ordynus
Zjadacz Korzeni
Sierżant sztab.

|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 03, 2010, 17:22:04 » |
|
Ja wychrzaniłbym następujące emotki: - nie przychodzi mi do głowy żadne celne zastosowanie...  - jej wygląd nie pasuje do pierwotnego zestawu, poza tym już jedna emotka w ciemnych brylach jest "  " i chyba styka...  - jakaś taka cwaniarska ta morda, wolę "  " bo jej uśmiech wygląda życzliwiej i jest bardziej szczery...  - chociaż wyraz tej gęby jest dość zabawny, to wyraża chyba to samo co pierwotne "  " więc po co tu ona...  - porażka krótko mówiąc; zajmuje to dużo miejsca, źle wygląda, jest bez sensu i nie jest murzynem   - wywaliłbym, gdyż ogarnięty apokalipsą i postapokalipsą świat wyobrażam sobie jako ohydny i bezkompromisowy pod wieloma względami. Jego mieszkańcy to ludzie, którzy są przystosowani do życia w ohydnych warunkach (ergo: nikt nie będzie gadał, że coś jest "fuuuj").  - to co przedstawia ta emota można ładnie zasugerować słowami (a poza tym brzydko się nazywa).  - no i znowu nie mam pojęcia czemu to ma służyć, chyba że ktoś zechce opowiedzieć o kulisach przyjęcia tzw. "100 kilo"   - nie podoba mi się.  - emotka jest fajna, ale gorących wątków związanych z Terminatorem jest chyba niewiele   - lepiej by wyglądały same kciuki  - lepiej by wyglądały same kciuki Moje poparcie (oprócz tych pierwotnych) mają emotki: - jest urocza i w ogóle postapo   - brzydkie, ale nada się na okazję wyrażenia zadowolenia spowodowanego forumowym awansem   - dobrze się prezentuje i ładnie nazywa (tylko zajmuje sporo miejsca, przez co wypowiedź jakoś tak nieestetycznie wygląda) a tak na marginesie: sam używam skrótu "Ors" czasem   /  /  /  - dobre, bo polityczne!  - fajne, dość często się używa wbrew pozorom   - nie używam siarrrrczystych wulgaryzmów więc ta emota przydaje mi się podczas cytowania Oprócz tego, brakuje mi czasem emoty z przychylnym kiwaniem głową i emoty z uderzaniem głową o ścianę 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2010, 22:35:53 wysłane przez Ordynus »
|
|
|
|
|
Loko
Plutonowy

Running Away Are We?
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 03, 2010, 22:30:28 » |
|
Szczerze? - wywalić wszystkie. Emotki niszczą wygląd postów. Znam jedno forum na którym nie ma emotek i posty są o niebo lepsze (czytelniejsze, z poważniejszym wyglądem). Jeśli ktoś chce przekazać emocje niech najlepiej robi to pisząc, albo wstawiając stare ":p" "=.=" "xD" itp. Tyle w tym temacie ode mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Veron
Gen. broni - Redaktor

Gdy słucham, co mówisz, słyszę kim jesteś
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 03, 2010, 23:59:57 » |
|
Skłaniam się propozycjom Ordynusa oprócz jednej:  - porażka krótko mówiąc; zajmuje to dużo miejsca, źle wygląda, jest bez sensu i nie jest murzynem  Jakoś mimo braku "murzynowości" kojarzy mi się to z postacią Julesa Winnfielda z "Pulp Fiction" - fajne 
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

Sejmik szlachecki musi być, a nie porządek!
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 04, 2010, 00:10:44 » |
|
Przeróbmy to na czarno i wtedy rzeczywiście będzie Jules 
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstawą działania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Ordynus
Zjadacz Korzeni
Sierżant sztab.

|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 04, 2010, 00:31:57 » |
|
 - tylko tego przez pomyłkę nie przeróbcie na czarno, bo sama nazwa tej gęby to już wystarczająca kontrowersja 
|
|
|
|
|
|
|
Uqahs
Gen. brygady - Redaktor

Extraterrestrial
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 04, 2010, 14:06:35 » |
|
Macie: 
|
|
|
|
|
|
|
Ordynus
Zjadacz Korzeni
Sierżant sztab.

|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 04, 2010, 14:08:32 » |
|
Hahaha, to się dzieje naprawdę?  ...eeee, ja tak nie umiem 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2010, 14:10:08 wysłane przez Ordynus »
|
|
|
|
|
Uqahs
Gen. brygady - Redaktor

Extraterrestrial
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 04, 2010, 14:45:00 » |
|
Nie no, ktoś musi najpierw to na forum wrzucić. 
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 05, 2010, 00:45:23 » |
|
Wyrasta nam tu drugi nasa albo Rectum 
|
|
|
|
|
|
|
Dr Rectum
St. chorąży - Redaktor

Hadouken!
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 05, 2010, 01:24:13 » |
|
No jak komuś drugi Rectum wyrasta to niedobrze... bardzo niedobrze 
|
|
|
|
 "The truth lies beyond Rectum" "I do because i care" "Ja wam dam cenzurować!!"
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 05, 2010, 01:43:09 » |
|
Czytnij se opko Mastertona "Obiekt seksualny" to się przekonasz, że i tak można 
|
|
|
|
|
|
|
Jim Cojones
Podporucznik - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 05, 2010, 03:01:47 » |
|
 - owa emotka skonstruowana jest z dokładnie trzynastu klatek animacji!
|
|
|
|
Firepower mate! Separates the men from the boys.
|
|
|
Grosswick
St. sierżant

Jestem betonem i jestem z tego dumny!
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 09, 2010, 16:16:58 » |
|
Nazwa emotki  jest pocieszna 
|
|
|
|
gadulec: 5765578 "Człowiek człowiekowi wilkiem, a Zombie Zombie Zombie"
|
|
|
Hugo1979
St. sierżant sztab.

|
 |
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 09, 2010, 16:46:34 » |
|
Mi generalnie podobają się te emotki, ale jeszcze zemotikonował: :> (ew. ;>) i :mrgreen: 
|
|
|
|
|
|
|
Glassius
St. chorąży

Pozwólcie nam zostać Waszymi przyjaciółmi.
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 28, 2010, 18:17:39 » |
|
Już nie mogę. Uprzejmie proszę tego kto może, o zwiększenie domyślnego rozmiaru czcionki, albo o zmniejszenie emotek. Strasznie mnie denerwuje zmienna interlinia, zwłaszcza w moich postach, bo prawie zawsze dbam o to, by były wyraźne, zakapitowane i równe(emotki przeszkadzają), a równocześnie jakoś ciekawe i zwyczajnie ładne (emotki niezbędne).
Dziękuje za możliwość wylania swoich żalów.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2010, 02:29:45 wysłane przez Squonk »
|
|
Skipper: You're from the future! Tell me, does the earth become the post-apocalyptic wasteland, terrorized by the roguing bands of the radioactive mutants? Kowalski: Eee, no Skipper: Oh...
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpień 02, 2010, 02:30:25 » |
|
Emotek zmniejszyć się nie da, a co do gmerania w tekście, hmm... Nie wiem  PS: Chciałem coś wstawić w twoim poście Glassius aby coś sprawdzić - opcja preformowania tekstu bo myślalem, że to justowanie - a to jakieś coś innego. Więc się nie dziw, że jest napisane że coś tam gmerałem 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2010, 02:32:07 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
|