Trzynasty Schron - Postapokalipsa i Fallout
Grudzieñ 07, 2019, 03:08:12 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Czy wiesz ¿e... na Trzynastym Schronie wci±¿ dzia³a system ankiet. Oddaj g³os w aktualnej ankiecie

Strona g³ówna   Pomoc Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wklês³y napis na metalowej p³ytce  (Przeczytany 2913 razy)
Vegeir
Sier¿ant
*
Wiadomo¶ci: 320

42

« : Marzec 18, 2010, 22:51:23 »

jestem dos³ownie za³amany, zmêczony i zdenerwowany. Próbowa³em zrobiæ przyciski na swoj± stronê, które ³adnie by siê komponowa³y ze wszystkim. Do tego celu potrzebowa³bym czego¶ w stylu "wybitego" napisu na teksturze metalu. Efektem ma przypominaæ footer na Trzynastym Schronie. Chodzi mi o to, by wygl±da³o to naturalnie, ¿eby tekst wygl±da³ jak 'odci¶niêty' w teksturze.

Nie proszê was o tutoriale, bo sam naprawdê bardzo d³ugo mêczy³em siê, korzysta³em z tutoriali, próbowa³em dopasowaæ styl do swojej tekstury i nie wychodzi³o. Za ³adnie zrobiony napis jestem gotów wyp³aciæ wynagrodzenie w postaci gotówki.

Kod:
http://i40.tinypic.com/72g94g.png

Tutaj macie przycisk, na którym potrzebowa³bym napis. Potrzeba mi (na razie) 3 takich "NAWIGACJA", "FORUM", "INFO". Bardzo proszê o pomoc.

Jab³ko
nasa3000
Porucznik - Redaktor
*
Wiadomo¶ci: 891

Bring on the Apocalypse

« Odpowiedz #1 : Marzec 19, 2010, 12:21:35 »

Musisz mi pokazaæ w jakim stylu chcesz to mieæ bo du¿o mo¿liwo¶ci. Jak zobaczê to powiem Ci jak to zrobiæ. Mo¿e co¶ takiego chcia³e¶?

Dzieñ dobry, wszyscy umrzemy!
    "...Zawsze siê zastanawia³em jak to by by³o wyre¿yserowaæ i zagraæ g³ówn± rolê w filmie o zombie. Poszed³em wiêc do lokalnego domu starców, ukrad³em wszystkie wózki inwalidzkie i kule. Pod³o¿y³em ogieñ i czeka³em na zewn±trz z ³opat± i bejsbolem..."
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Kana³ RSS Trzynastego Schronu Trzynasty Schron na Twitterze Trzynasty Schron na Facebooku Trzynasty Schron na Tumblr Trzynasty Schron na Instagramie Postapokalipsa bez ograniczeñ! Radia Trzynastego Schronu na TubaFM Trzynasty Schron na YouTube
Dzia³a na MySQL Dzia³a na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines Prawid³owy XHTML 1.0! Prawid³owy CSS!