bio_hazard
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Listopad 02, 2009, 12:45:47 » |
|
Tak więc bio nie pojechałeś nam, tylko powiedziałeś jedną ze schronowych prawd. Widzę, że nawracanie cię na schronizm będzie bardzo łatwe i przyjemne, bo jesteś na to chętny  To ja podziekuje - jeszcze zachoruje na jakas "schronofrenie" 
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

Sejmik szlachecki musi być, a nie porządek!
|
 |
« Odpowiedz #41 : Listopad 03, 2009, 13:32:18 » |
|
Ale przynajmniej wyleczysz się z dużo groźniejszej depresji odpustowej 
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm i konsultacja podstawą działania zdrowego systemu schronowego!
|
|
|
Kamilos
St. sierżant

|
 |
« Odpowiedz #42 : Listopad 05, 2009, 08:57:27 » |
|
 Takie coś wyskrobałem zaraz jak zobaczyłem newsa  . Aż się zarejestrowałem wam to pokazać  Do boju Schroniaki!! Moim zdaniem ten plakat jest obraźliwy. Przekracza granice taktu, gustu i przyzwoitości ;P
|
|
|
|
|
|
|
bio_hazard
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : Listopad 05, 2009, 11:23:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

Wytyczając kierunek - Emanacja azymutem!
|
 |
« Odpowiedz #44 : Listopad 05, 2009, 15:42:14 » |
|
bio? Wiesz co? A wyje...j!! Ooo!!!! 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2009, 15:43:55 wysłane przez Squonk »
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Ulyssaeir
Kapitan - Redaktor

The Catalyst
|
 |
« Odpowiedz #45 : Listopad 05, 2009, 16:22:39 » |
|
Rzeczywiście, plakat może być odebrany jako obraźliwy. "dobrze, że nie jest nasz"
PS. Miało nie być osobistych wycieczek przy akcji...
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #46 : Listopad 05, 2009, 16:23:28 » |
|
Osoby z zewnątrz mogą się nie orientować w meandrach naszej polityki 
|
|
|
|
Możemy dojść od sukcesu do upadku, od marzeń do urny z prochami. Możemy spaść z czerwonego blasku rakiet, do 'bracie, czy mógłbyś mnie poratować'.
|
|
|
Dr Rectum
St. chorąży - Redaktor

Hadouken!
|
 |
« Odpowiedz #47 : Listopad 05, 2009, 17:36:01 » |
|
Raczej jest żartobliwy  . Obraźliwy to by był gdyby było napisane że jesteście &#$% ^^
|
|
|
|
 "The truth lies beyond Rectum" "I do because i care" "Ja wam dam cenzurować!!"
|
|
|
Smutny
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Listopad 06, 2009, 17:57:22 » |
|
nawiązywanie do mniejszości seksualnych i epatowanie z tym w stronę drugiego serwisu może być równie dobrze tak samo obraźliwe jak te śmieszne znaczy które pisze się trzymając shift i liczby.
|
|
|
|
|
|
|
Dr Rectum
St. chorąży - Redaktor

Hadouken!
|
 |
« Odpowiedz #49 : Listopad 06, 2009, 20:47:39 » |
|
Galerianki były chyba bardziej obraźliwe, a mutanci w końcu są mniejszością i nie tylko seksualną ale i etniczną  Czy wśród nas są jacyś homofobi?
|
|
|
|
|
|
|
Ulyssaeir
Kapitan - Redaktor

The Catalyst
|
 |
« Odpowiedz #50 : Listopad 07, 2009, 00:03:22 » |
|
Nie... choć uważam, że nakrętka na śrubę trzymającą pedała musi być przykręcona do oporu ;> Just kiddn' 
|
|
|
|
|
|
|
Inculubum
Sierżant

|
 |
« Odpowiedz #51 : Listopad 07, 2009, 10:20:06 » |
|
Jako student politologii, który wspierał pewną listę do samorządu studenckiego mam już dosyć brudnej polityki. Podzielę się jednak z wami spostrzeżeniem - gangsta' rap prowadzi do zwycięstwa.
Co do plakatu z drag queen, mnie nie bawi.
|
|
|
|
|
|
|
Dr Rectum
St. chorąży - Redaktor

Hadouken!
|
 |
« Odpowiedz #52 : Listopad 07, 2009, 10:58:53 » |
|
I tak wisisz mi piwo Ulyssaeir... 
|
|
|
|
|
|
|
Wrathu
Gen. dywizji - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #53 : Listopad 07, 2009, 10:59:39 » |
|
Oo, wiem, nagrajmy dissa na Outpost. A potem oni nagrają i wywiąże się ciekawy beef.
|
|
|
|
|
|
|
Inculubum
Sierżant

|
 |
« Odpowiedz #54 : Listopad 07, 2009, 12:49:01 » |
|
Tym oto kawałkiem Autonomia INP wygrała wybory do samorządu. http://www.youtube.com/watch?v=HEvQYq_zeEoEDIT: Mam natomiast pomysł na graficzną odpowiedź. Jak sensownie rozwinę ten pomysł to skontaktuje się z jednym z schronowych grafików.
|
|
|
|
|
|
|
Siekier
Gość
|
 |
« Odpowiedz #55 : Listopad 07, 2009, 14:47:37 » |
|
Oo, wiem, nagrajmy dissa na Outpost. A potem oni nagrają i wywiąże się ciekawy beef.
Hę? 
|
|
|
|
|
|
|
Wrathu
Gen. dywizji - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #56 : Listopad 07, 2009, 20:19:23 » |
|
Hę?  Niby żartowałem, ale jak umiejętnie to zrobić, to wiele ludzi może się zainteresować Schronem i Outpostem. Diss - Rozwinięcie pochodzi z języka angielskiego, ze słowa Dissrespecting, czyli obraźliwy. Jest to owy atak słowny kierowany w konkretną postać/artystę. Z dissem najczęściej można się spotkać podczas potyczek Freestyle'owych. Dobry diss polega na wytknięciu negatywnych cech przeciwnika, naśladowaniu jego stylu lub na przekształcaniu fragmentów jego twórczości w sposób obnażający ich słabości. http://pl.wikipedia.org/wiki/DissBeef (ang. kłótnia; sprzeczka) - rodzaj konfliktu na tle artystycznym związany z szeroko pojętą kulturą hip hop, dotyczy on zarówno DJów, MC jak i wytwórni płytowych. Beef składa się z co najmniej 2 dissów. http://pl.wikipedia.org/wiki/Beef
|
|
|
|
|
|
|
Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. armii - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #57 : Listopad 07, 2009, 21:05:09 » |
|
Eee??  Zupełnie jak nawijka o zależności wydajności cieplnej od temperatury skraplania w pompie ciepła 
|
|
|
|
|
|
|
Smutny
Gość
|
 |
« Odpowiedz #58 : Listopad 07, 2009, 22:32:50 » |
|
Kompletnie nie mam najmniejszego pojęcia o co w dalszym ciągu temu kolesiowi chodzi. Sry, ale chyba już za stary jestem. Squong - zwróć uwagę, że taki przeciętny nastolatek jak on, w jednym króciutkim zdaniu napisał 3 kompletnie nie pochodzące z języka polskiego wyrażenia, traktując je tak naturalnie jakby wchodziły już w sam skład naszego języka. W dzisiejszych czasach młodzież nie jest już rusyfikowana pod jakimkolwiek przymusem - oni sami zaczynają mówić po polsku z angielskim akcentem, czy tez wplątywać w normalne zdania słowa angielskie. gdzie tu jest patriotyzm - ot choćby zachowanie jakiejkolwiek poprawności językowej i niebrudzenie go zagranicznymi nalotami.
|
|
|
|
|
|
|
Wrathu
Gen. dywizji - Redaktor

|
 |
« Odpowiedz #59 : Listopad 07, 2009, 22:54:19 » |
|
Wcale nie myślałem, że wszyscy będą wiedzieć, o co mi chodzi. Właściwie to miało wzbudzić zainteresowanie. No cóż, przynajmniej Smutny się odezwał wreszcie. Jednak nazywanie mnie od razu przeciętnym nastolatkiem - ageizm!
|
|
|
|
|
|
|
|