Squonk
Schronowy Inżynier
Gen. broni - Redaktor

Mniej pie*****nia - więcej roboty.
|
 |
« : Marzec 15, 2010, 12:41:17 » |
|
Informujemy, że są już do nabycia koszulki Trzynastego Schronu! Na razie jeden projekt, ale opracowany przez wielkiego nasę3000 Sklepy w jakich można nabyć schronowe koszulki:Sygnatura >>> Schronszulka #1kreatorium.com >>> Schronszulka
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2010, 19:47:47 wysłane przez Squonk »
|
|
|
|
|
Wrathu
St. chorąży

Nadciągam
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 16, 2010, 20:38:12 » |
|
Już zamówiłem. Za jakieś 5 dni powinna dojść. No, cena trochę wysoka, ale myślę, że warto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
roofoos
St. kapral

Slowpoke...
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 16, 2010, 23:54:23 » |
|
K**wa, dosko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wrathu
St. chorąży

Nadciągam
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 17, 2010, 00:07:01 » |
|
Trzeba sobie sprawić na Pandemię, spraw sobie również 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasa3000
Podporucznik - Redaktor

Bring on the Apocalypse
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 17, 2010, 08:09:24 » |
|
A ja dzisiaj po nią idę 
|
|
|
|
|
|
Dzień dobry, wszyscy umrzemy! "...Zawsze się zastanawiałem jak to by było wyreżyserować i zagrać główną rolę w filmie o zombie. Poszedłem więc do lokalnego domu starców, ukradłem wszystkie wózki inwalidzkie i kule. Podłożyłem ogień i czekałem na zewnątrz z łopatą i bejsbolem..."
|
|
|
roofoos
St. kapral

Slowpoke...
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 17, 2010, 11:25:26 » |
|
głupio, że nie ma podglądu w innych kolorach na tej stronie Sygnatury, bo chętnie bym sobie sprawił w zielonym kolorku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasa3000
Podporucznik - Redaktor

Bring on the Apocalypse
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 17, 2010, 12:03:38 » |
|
głupio, że nie ma podglądu w innych kolorach na tej stronie Sygnatury, bo chętnie bym sobie sprawił w zielonym kolorku  Możesz zamówić sobie koszulkę w jakim chcesz kolorze...Pod warunkiem, że jest to kolor czarny 
|
|
|
|
|
|
Dzień dobry, wszyscy umrzemy! "...Zawsze się zastanawiałem jak to by było wyreżyserować i zagrać główną rolę w filmie o zombie. Poszedłem więc do lokalnego domu starców, ukradłem wszystkie wózki inwalidzkie i kule. Podłożyłem ogień i czekałem na zewnątrz z łopatą i bejsbolem..."
|
|
|
roofoos
St. kapral

Slowpoke...
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 17, 2010, 23:20:29 » |
|
zielony = napromieniowanie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasa3000
Podporucznik - Redaktor

Bring on the Apocalypse
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 18, 2010, 17:05:07 » |
|
Masz tam teraz się narobiło koszulek. Żółta, zielona, brązowa o i czarna bluza jeszcze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wrathu
St. chorąży

Nadciągam
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 18, 2010, 17:14:40 » |
|
Bluza... noż.... czemu nie poczekałem tych paru dni ;x jutro pewnie dojdzie koszulka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Holden
Major

|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 18, 2010, 18:06:19 » |
|
Hm brązowa bluza wygląda całkiem ładnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasa3000
Podporucznik - Redaktor

Bring on the Apocalypse
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 18, 2010, 19:40:31 » |
|
A ja już lanszę Schron  Fota z dzisiejszego strzelania. Byłem dzisiaj szybszy o 2 sek na trasie 400m z ośmioma celami 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 19:46:05 wysłane przez nasa3000 »
|
|
|
|
|
nie wiem
Leseferyzm schronowy!
Gen. brygady - Redaktor

Sejmik szlachecki musi być, a nie porządek!
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 18, 2010, 19:48:35 » |
|
Masz taką przepaskę z gwiazdą... eee z zębatką? Fajne! ;]
|
|
|
|
|
|
Oto człowiek stał się taki jak My (...)*** Leseferyzm schronowy!
|
|
|
nasa3000
Podporucznik - Redaktor

Bring on the Apocalypse
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 18, 2010, 19:54:41 » |
|
Prosto zrobione. Wycięty na ploterze szablon i sprej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maros
Sojusznicy 13S

|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 18, 2010, 20:40:03 » |
|
No nie mów mi, że to spreyem z szablonu z plotera zrobiłeś:) Ostatnio co malowałem tą techniką, to zderzak mojego auta:D Ja myślałem, że to jakaś zarąbista kurtałka z logiem jest, z limitowanej edycji Beckhama:D:D Super to wygląda!!!!
|
|
|
|
|
|
Pierwsze odcinki mody na sukces, zostały wykute w skale
|
|
|
nasa3000
Podporucznik - Redaktor

Bring on the Apocalypse
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 18, 2010, 20:46:26 » |
|
Wycięte zostało w foli samoprzylepnej przyklejone do płótna ze starego prześcieradła 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maros
Sojusznicy 13S

|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 18, 2010, 20:54:04 » |
|
Najlepsza folia 641 ekonomiczna z Oracla:)  Najlepiej sie klei do wszystkiego  W moim autku wyszoło tak: http://www.digart.pl/zoom/5075110/MAros.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasa3000
Podporucznik - Redaktor

Bring on the Apocalypse
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 18, 2010, 21:03:16 » |
|
Też używam Oracla, ale to jest jednorazowe. Drugi raz tak nie przykleisz po "obieraniu foli" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maros
Sojusznicy 13S

|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 18, 2010, 21:11:24 » |
|
A ja polecam folię drukarską 3641 (czy jakoś tak) bo jest w miarę elastyczna, i długo trzyma klej. Można użyć kilka razy, chyba z Cerafola jest. Ale w każdym bądz razie wytrzymuje dłużej niż Oracal ekonomiczny:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasa3000
Podporucznik - Redaktor

Bring on the Apocalypse
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marzec 18, 2010, 21:15:04 » |
|
Tyle, że po obraniu już tego nie dopasujesz  Bo logo jest dość z komplikowane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|